Konference om grøn tung transport gennem Jyllandskorridoren, 13. november 2024

Grønn Jyllandskorridor inviterer til en konference om grøn tung transport gennem Jyllandskorridoren den 13. november 2024, 09.45-16.45 på Montra Odder Parkhotel i Odder, Danmark.

Vært for konferencen er Region Midtjylland.

På konferencen får du mulighed for at høre om forskellige emner, der alle sammen omhandler den grønne omstilling af tung transport og hvad der er af muligheder og udfordringer.

Under temaet bæredygtig vejtransport vil Volvo fortælle om deres arbejde med el lastbiler på de skandinaviske veje, og Vejdirektoratet vil fortælle om implementeringen af AFIR – el, hydrogen og andre drivmidler til dansk vejtransport.

Du vil også få mulighed for at høre om de aktiviteter, som vi laver i Grønn Jyllandskorridor-projektet. Bl.a. vil Rambøll præsentere resultaterne af deres analyse af potentialerne for gods på jernbane, og vi vil dele viden om hvordan man kan arbejde med bæredygtige hubs for lastbiler.

Vi slutter dagen af med at sætte fokus på det internationale perspektiv for den grønne omstilling, hvor bl.a. REEL vil fortælle om elektrificeringen af den svenske lastbilstransport. Og afslutningsvist en Q&A med politikere fra både Danmark og Norge.

Undervejs vil du også få mulighed for at dele dine tanker om udfordringer og muligheder for bæredygtige drivmidler i Jyllandskorridoren på store kort, vi opstiller hertil.

Program for konferencen følger.

Tilmelding

Du tilmelder dig senest den 1. november 2024 på https://skema.rn.dk/LinkCollector?key=N6RGZ3Y3S511

 

Kontaktperson

Sille Askholm, Region Midtjylland, sille.askholm@ru.rm.dk

Opdateret